Aircondition- og klimaanlæg værksted

Vi er det naturlige valg, når der skal findes et værksted til reparation og vedligeholdelse af dit aircondition- eller klimaanlæg. Vi har mange års erfaring og har et utal af markedets bedste servicestationer og testere til at udføre opgaven professionelt. Og husk vi klarer det uden ventetid!

Forskellen mellem er et aircondition- og et klimaanlæg er, at airconditionanlægget køler luften, der pumpes ud, og man skal selv regulere det, hvorimod et klimaanlæg selv sikrer, at en given temperatur fastholdes. Ens for systemerne er dog, at de begge skal vedligeholdes som alt andet på et køretøj. Et anlæg, der ikke er vedligeholdt, kører ikke optimalt og medfører større risiko for, at anlægget går i stykker.

Vi anbefaler at få serviceret sit anlæg minimum hvert andet år, men afhænger naturligvis også af kørselsmønsteret. Et anlæg vil som hovedregel altid miste kølemiddel i løbet af et år, og når mængden af kølemiddel bliver for lille, sker der skader på anlægget, og det fungerer ikke effektivt. Et serviceeftersyn og rettidig vedligeholdelse kan være med til at undgå dyre følgeomkostninger.

Har du lugtgener fra dit anlæg, kan vi naturligvis også afhjælpe dette. Lugtgenerne skyldes bakteriedannelse i anlægget, og vi har udstyret til at dræbe bakterierne.

Vores medarbejdere efteruddannes og certificeres løbende, så vi altid er i takt med udviklingen.

Har du spørgsmål til dit anlæg, er du altid velkommen til at kontakte os og få gode råd.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

 

Har du spørgsmål så ring tlf. 70807361