Medarbejdere

Kent Bang Jensen
Afdelingsleder

Kent har det daglige ansvar i afdelingen i Århus. Kent leverer altid god service, han arbejder målrettet og systematisk og sørger for at alle de daglige opgaver løser sig. Kent er meget humørfyldt og har altid et smil på læben.

Telefon: 43207636
Morten Haller Mikkelsen
Værkfører

Morten er vores glade østjyde. Morten har haft sin opvækst hos Peugeot, hvor han har været teknisk rådgiver. Han har mange års erfaring som tekniker på værkstedet, men er nu at finde i indskrivningen, hvor han styrer dagens opgaver systematisk og altid med et smil.

Telefon: 30214835
Jimmy Pedersen
Værkfører

Jimmy indgår i teamet i indskrivningen, hvor han primært servicerer vores storkunder og fleet aftaler. Jimmy kommer fra Ford og har naturligvis et stort kendskab til dette mærke, men håndterer alle mærker med kyndig og professionel vejledning.

Telefon: 30214839
Jacek Barut Ciechanowski
Reservedelsansvarlig

Jacek holder styr på reservedelslageret hos Ketner Aarhus. Der skal jongleres med mange numre når både kunder og egne mekanikere skal serviceres. Jacek er meget pligtopfyldende og har det bedst med orden i tingene.

Telefon: 43207638
Ulrik Bengtsen
Dieseltekniker

Ulrik er vores uundværlige dieseltekniker. Han er, som man siger, en gammel rotte i faget. Ulrik har været hos Ketner i mere end 35 år og har en unik viden og know-how omkring reparationer af dyser og pumper.

Telefon: 43207637
Mathias Baarup
Mekaniker

Mathias er VW specialist, men mestrer alle mærker. Han arbejder systematisk og har orden og styr på tingene. Han er fuld af gå på mod og er altid glad og udadvendt.

Anders Laursen
Mekaniker

Anders er en meget dygtig, dedikeret og pligtopfyldende ung mand. Han har et fantastisk flair for teknik og fejlsøgning. Han har stor interesse for motorsport og hjælper til på flere racer teams.

Bjørn Laursen
Tekniker

Bjørn er en særdeles omhyggelig fyr og meget præcis i sit arbejde. Han er uddannet systemtekniker gennem Bosch og klarer alle de udfordringer han bliver mødt med. Bjørn har en forkærlighed for Mercedes, Audi, VW, Skoda og Seat og er specialisten på vores gearkasseværksted.

Telefon: 43207635
Patrick Kitzberg
Tekniker

Patrick er udlært i vores afdeling i Århus. Han har efterfølgende haft en periode i Herning afdelingen, men er nu at finde i Århus igen. Patrick er en hærlig og initiativrig fyr med masser af gå på mod. Han tackler opgaverne professionelt og altid med et smil på læben.

Emil Gravgaard Christensen
Mekaniker voksenlærling

Emil er voksenlærling på værkstedet. Emil brænder for faget og er altid frisk på de udfordringer, som han mødes med. Med smil på læben og stor flid løses opgaverne som de kommer!

Andreas Jensen
Mekanikerlærling

Andreas har fået et enestående sted at stå i lære, da vi berører mange specialer. Han er en yderst sympatisk og glad ung mand, som gerne vil lære og udforske biler. Han har stort flair og interesse for alt, der lugter af brændstof.

Søren Würtz
Chauffør

Søren varetager kørsel til og fra værkstedet med kundebiler samt diverse vareture. Han har mekaniker erfaring og kan klare opgaver on site såvel som på eget værksted. Søren er altid på farten og han klarer opgaverne med et smil.

Torben Hansen
Direktør

Torben er kaptajnen for hele flokken hos Nordjysk Diesel-Elektro og Ketner. Torben er en yderst positiv karakter og er meget ide-rig, hvilket betyder at vi ikke altid gør tingene helt traditionelt og er samtidig en meget motiverende foregangsmand.

Telefon: 96317575
Henrik Thomsen
Økonomichef

Henrik har ansvaret for den finansielle styring hos Nordjysk Diesel-Elektro og Ketner. Henrik er en rolig og tålmodig fyr. Fordybelse i statistikker, analyser og tal i almindelighed er det sukker-kick Henrik skal bruge for at dagen stemmer.

Telefon: 96317581
Heidi Rosenstand Hansen
Bogholderi

Heidi har fingeren på pulsen i administrationen og bogholderiet. Heidi holder styr på os alle og er blæksprutten der samler trådene. Trods mange bolde i luften er der altid overskud til smil og hjælpsomhed.

Telefon: 96317580
Christina Christensen
Kontorassistent

Christina er med på holdet, der samler de administrative tråde i organisationen. Hun håndterer bl.a. leverandørfakturaer og jonglerer dagligt med mange opgaver. Christina er altid smilende, har god ordenssans og er altid klar med en hjælpende hånd.

Telefon: 96317574
Martin Nielsen
Kontorassistent

Martin indgår i bogholderi teamet og har bl.a. stort samarbejde med reservedelslageret omkring logistik samt generel styring og vedligehold af kartoteker. Martin er en rolig gemyt, der fordyber sig i lister og arbejder systematisk og målrettet.

Telefon: 96317587