Medarbejdere

Morten Haller Mikkelsen
Afdelingsleder

Morten er vores afdelingsleder. Han har haft sin opvækst ved Peugeot, hvor han har været teknisk rådgiver. Morten er garant for god service, han arbejder målrettet og systematisk og sørger for at alle de daglige opgaver løser sig - og altid med et smil.

Telefon: 30214835
Jimmy Pedersen
Værkfører

Jimmy indgår i teamet i indskrivningen, hvor han primært servicerer vores storkunder og fleet aftaler. Jimmy kommer fra Ford og har naturligvis et stort kendskab til dette mærke, men håndterer alle mærker med kyndig og professionel vejledning.

Telefon: 30214839
Rune Lindgaard
Værkfører

Rune er en del af teamet, der står for indskrivningen. Rune er uddannet autoelektromekanikker og Bosch system teknikker og er vores specialist i alt fra El-problemer til oliefyr. Rune har stor erfaring indenfor branchen og er altid klar med gode råd.

Telefon: 29811121
Jacek Barut Ciechanowski
Reservedelsansvarlig

Jacek holder styr på reservedelslageret hos Ketner Aarhus. Der skal jongleres med mange numre når både kunder og egne mekanikere skal serviceres. Jacek er meget pligtopfyldende og har det bedst med orden i tingene.

Telefon: 43207638
Ulrik Bengtsen
Dieseltekniker

Ulrik er vores uundværlige dieseltekniker. Han er, som man siger, en gammel rotte i faget. Ulrik har været hos Ketner i mere end 35 år og har en unik viden og know-how omkring reparationer af dyser og pumper.

Telefon: 43207637
Anders Laursen
Mekaniker

Anders er en meget dygtig, dedikeret og pligtopfyldende ung mand. Han har et fantastisk flair for teknik og fejlsøgning. Han har stor interesse for motorsport og hjælper til på flere racer teams.

Kasper Klint Johansen
Mekaniker

Kasper er en yderst kompetent og dygtig mekaniker med speciale i varebiler. Han er altid i godt humør og klar med en kvik bemærkning. Kasper er meget morgenfrisk og løser alle opgaver med et smil.

Victor Blicher Winkel
Mekaniker

Victor er super dygtig og med forkærlighed og speciale i VW og Jaguar. Han har stort flair, interesse og forståelse for mekaniske og elektriske systemer. Victor har et dejligt smittende humør.

Patrick Kitzberg
Tekniker

Patrick er udlært i vores afdeling i Århus. Han har efterfølgende haft en periode i Herning afdelingen, men er nu at finde i Århus igen. Patrick er en hærlig og initiativrig fyr med masser af gå på mod. Han tackler opgaverne professionelt og altid med et smil på læben.

Bjørn Laursen
Tekniker

Bjørn er en særdeles omhyggelig fyr og meget præcis i sit arbejde. Han er uddannet systemtekniker gennem Bosch og klarer alle de udfordringer han bliver mødt med. Bjørn har en forkærlighed for Mercedes, Audi, VW, Skoda og Seat og er specialisten på vores gearkasseværksted.

Telefon: 43207635
Stephvan Bonde
Tekniker

Stephvan har det sorte bælte i fejlfinding. Han brænder for faget og er altid frisk på de udfordringer, som han mødes med. Med smil på læben og stor flid løses opgaverne som de kommer!

Kim Mathiasen
Tekniker

Kim har om nogen sans for detaljen. Har har sit speciale i elektronik og er en ørn til oliefyrsmonteringer. Han har det sorte bælte i reparation og montering af alle typer bilvarmere.

Andreas Jensen
Mekanikerlærling

Andreas har fået et enestående sted at stå i lære, da vi berører mange specialer. Han er en yderst sympatisk og glad ung mand, som gerne vil lære og udforske biler. Han har stort flair og interesse for alt, der lugter af brændstof.

Emil Voetmann
Mekanikerlærling

Emil er vores lærling, han er tilmeldt Bosch lærlinge uddannelsen, hvor han bliver skolet i den nyeste teknologi fra Bosch. Emil arbejder målrettet og er meget pligtopfyldende og møder hver dag med godt humør.

Mathias Brink Thomasen
Mekanikerlærling

Mathias er EUX lærling og har fået mekanikerfaget ind med modermælken. Han har stort flair for opgaverne som han løser med stor omhyggelighed. I sin fritid er Mathias meget engageret i motorsport.

Søren Würtz
Chauffør og mekaniker

Søren varetager kørsel til og fra værkstedet med kundebiler samt diverse vareture. Han har mekaniker erfaring og kan klare opgaver on site såvel som på eget værksted. Søren renser mange partikelfiltre og er ellers altid på farten, hvor han klarer opgaverne med et smil.

Torben Hansen
Direktør

Torben er kaptajnen for hele flokken hos Nordjysk Diesel-Elektro og Ketner. Torben er en yderst positiv karakter og er meget ide-rig, hvilket betyder at vi ikke altid gør tingene helt traditionelt og er samtidig en meget motiverende foregangsmand.

Telefon: 96317575
Henrik Thomsen
Økonomichef

Henrik har ansvaret for den finansielle styring hos Nordjysk Diesel-Elektro og Ketner. Henrik er en rolig og tålmodig fyr. Fordybelse i statistikker, analyser og tal i almindelighed er det sukker-kick Henrik skal bruge for at dagen stemmer.

Telefon: 96317581
Christina Christensen
Bogholderi og kontorassistent

Christina er med på holdet, der samler de administrative tråde i organisationen. Hun håndterer bl.a. leverandørfakturaer og jonglerer dagligt med mange opgaver. Christina er altid smilende, har god ordenssans og er altid klar med en hjælpende hånd.

Telefon: 96317574
Martin Nielsen
Bogholderi og kontorassistent

Martin indgår i bogholderi teamet og har bl.a. stort samarbejde med reservedelslageret omkring logistik samt generel styring og vedligehold af kartoteker. Martin er en rolig gemyt, der fordyber sig i lister og arbejder systematisk og målrettet.

Telefon: 96317587
Birgitte Lænner
Marketing og kontorassistent

Birgitte er en del af bogholderiteamet og håndterer leverandørfakturaer og andre daglige opgaver. Herudover styrer hun vores Facebookside og øvrige former for markedsføring. Hun har et positivt, smittende humør og er altid klar med en hjælpende hånd.

Telefon: 96317584