Medarbejdere

Morten Haller Mikkelsen
Afdelingsleder

Morten er vores afdelingsleder. Han har haft sin opvækst ved Peugeot, hvor han har været teknisk rådgiver. Morten er garant for god service, han arbejder målrettet og systematisk og sørger for at alle de daglige opgaver løser sig - og altid med et smil.

Telefon: 30214835
Jimmy Pedersen
Værkfører

Jimmy indgår i teamet i indskrivningen, hvor han primært servicerer vores storkunder og fleet aftaler. Jimmy kommer fra Ford og har naturligvis et stort kendskab til dette mærke, men håndterer alle mærker med kyndig og professionel vejledning.

Telefon: 30214839
Rune Lindgaard
Værkfører

Rune er en del af teamet, der står for indskrivningen. Rune er uddannet autoelektromekanikker og Bosch system teknikker og er vores specialist i alt fra El-problemer til oliefyr. Rune har stor erfaring indenfor branchen og er altid klar med gode råd.

Telefon: 29811121
Jacek Barut Ciechanowski
Reservedelsansvarlig

Jacek holder styr på reservedelslageret hos Ketner Aarhus. Der skal jongleres med mange numre når både kunder og egne mekanikere skal serviceres. Jacek er meget pligtopfyldende og har det bedst med orden i tingene.

Telefon: 43207638
Ulrik Bengtsen
Dieseltekniker

Ulrik er vores uundværlige dieseltekniker. Han er, som man siger, en gammel rotte i faget. Ulrik har været hos Ketner i mere end 35 år og har en unik viden og know-how omkring reparationer af dyser og pumper.

Telefon: 43207637
Mathias Baarup
Mekaniker

Mathias er VW specialist, men mestrer alle mærker. Han arbejder systematisk og har orden og styr på tingene. Han er fuld af gå på mod og er altid glad og udadvendt.

Mathias Bjerregaard Petersen
Mekaniker

Mathias har bred erfaring inden for mange bilmærker. Han er meget omhyggelig og arbejder systematisk og målrettet. Mathias har et dejligt humør, han spreder liv på værkstedet og er altid klar med en hjælpende hånd i pressede situationer.

Kasper Klint Johansen
Mekaniker

Kasper er en yderst kompetent og dygtig mekaniker med speciale i varebiler. Han er også den, der kører ud til andre værksteder, når der er problemer med dyse- og gløderørsoptrækning. Kasper er altid i godt humør og klar med en kvik bemærkning.

Patrick Kitzberg
Tekniker

Patrick er en super dygtig tekniker, der har taget en uddannelse hos Bosch. Han er en af afdelingens problemknusere og er skrap til fejlsøgning på alle mærker. Han tackler opgaverne professionelt og altid med et smil på læben.

Bjørn Laursen
Tekniker

Bjørn er en særdeles omhyggelig fyr og meget præcis i sit arbejde. Han er uddannet tekniker gennem Bosch og klarer alle de udfordringer han bliver mødt med. Bjørn har en forkærlighed for Mercedes, Audi, VW, Skoda og Seat og er specialisten på vores gearkasseværksted.

Telefon: 43207635
Stephvan Bonde
Tekniker

Stephvan har det sorte bælte i fejlfinding og brænder for faget. Han er også mester i dyse- og gløderørsoptrækning, hvor han kører rundt i hele Jylland med "Proptrækkerbussen" og hjælper andre værksteder med at løse problemerne.

Jens Michael Martens
Mekaniker autoværksted

Jens er vores specialist i oliefyr. Han har mange års erfaring og en sand mester i reparation og montering af alle former for oliefyr, fra entreprenørmaskiner til biler og både. Jens har arbejdet 20 år på Grønland og ved også alt om dieselmotorer.

Mathias Brink Thomasen
Mekanikerlærling

Mathias er EUX lærling og har fået mekanikerfaget ind med modermælken. Han har stort flair for opgaverne som han løser med stor omhyggelighed. I sin fritid er Mathias meget engageret i motorsport.

Mads Michel Stender
Mekanikerlærling

Mads er lærling i autoværkstedet. Han brænder for mekanikerfaget, og han møder frisk og veloplagt til dagens opgaver, hvor han suger ny viden til sig.

Søren Würtz
Chauffør og mekaniker

Søren varetager kørsel til og fra værkstedet med kundebiler samt diverse vareture. Han har mekaniker erfaring og kan klare opgaver on site såvel som på eget værksted. Søren renser mange partikelfiltre og er ellers altid på farten, hvor han klarer opgaverne med et smil.

Torben Hansen
Direktør

Torben er kaptajnen for hele flokken hos Ketner. Torben er en yderst positiv karakter og er meget ide-rig, hvilket betyder at vi ikke altid gør tingene helt traditionelt og er samtidig en meget motiverende foregangsmand.

Telefon: 96317575
Henrik Thomsen
Økonomichef

Henrik har ansvaret for den finansielle styring hos Ketner. Henrik er en rolig og tålmodig fyr. Fordybelse i statistikker, analyser og tal i almindelighed er det sukker-kick Henrik skal bruge for at dagen stemmer.

Telefon: 96317581
Christina Christensen
Bogholderi og kontorassistent

Christina er med på holdet, der samler de administrative tråde i organisationen. Hun håndterer bl.a. leverandørfakturaer og jonglerer dagligt med mange opgaver. Christina er altid smilende, har god ordenssans og er altid klar med en hjælpende hånd.

Telefon: 96317574
Birgitte Lænner
Marketing og kontorassistent

Birgitte er en del af bogholderiteamet og håndterer leverandørfakturaer og andre daglige opgaver. Herudover styrer hun vores Facebookside og øvrige former for markedsføring. Hun har et positivt, smittende humør og er altid klar med en hjælpende hånd.

Telefon: 96317584