Autoværksted i Viby - specialist i Volvo

Kundefordele

 • Original softwareopdatering
 • Fuld fabriskgaranti
 • Hente / bringeservice i Viby
 • Lånebil tilbydes
 • Ingen ventetid

Få softwareopdatering af Volvo

En original softwareopdatering af din bil sikkerhed på:
• Din Volvo er 100% opdateret
• Din Volvo har ingen fejl og mangler i sin software.

Det betyder normalt, at bilen er vedligeholdt og levetiden for bilen øges markant.
En softwareopdatering betyder på din bil har den nyeste software. Det kan beskrives lidt som på opgrader sin computer. Den bliver hurtigere, og skaber og den anden sikre og bedre køreoplevelse.
Typisk kan man mærke og opdatering på, på bilen kører længer på literen eller på gearskiftet er blevet bedre.

Prisgaranti på reparation af Volvo

Som kunde hos Ketner Århus er du sikker på, at vi udfører reparationer og serviceeftersyn iht. fabrikkens forskrifter og prisen aldrig overskrider den lokale Volvo forhandler.
 
Skulle du mod forventning have et bedre tilbud fra din lokale Volvo forhandler, så matcher vi det og giver yderligere 10% rabat.
 
Tilbuddet skal kunne dokumenteres og skal indeholde originale reservedelsnumre samt forhandlerens skiltede timepris.Fuld fabriksgaranti

Hos os beholder du fabriksgarantien på din Volvo. Vi laver service på din bil efter bilproducentens forskrifter og vi er online med Volvo-fabrikken.

Det betyder, at du får det stempel, der skal til i din servicebog/elektronisk for at bevare en eventuel fabriksgaranti og sikrer at kvaliteten af dit serviceeftersyn er i top.

Vi servicerer og reparerer bilen efter bilfabrikantens forskrifter og anvender reservedele af præcis samme kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken. Vi opfylder EU-reglementet på alle punkter og har adgang til alle biltekniske data. Derfor kan du være sikker på, at din bil bliver serviceret nøjagtig som fabrikanterne påkræver det og at fabriksgarantien kan opretholdes.

Hente og bringe service i Viby og omegn

Vi henter og bringer din Volvo for dig.
I en travl hverdag kan det for mange være en udfordring, at få bilen bragt til sit værksted, når der er behov for det. Derfor tilbyder vi at hente og bringe din bil, så hverdagen bliver forstyrret mindst muligt for dig.

Sådan gør du:

• Ring eller mail til os med besked om, hvad vi skal lave på din bil
• Oplys os om, hvor og hvornår vi kan afhente bilen og hvornår den skal være bragt retur igen.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi holder dig og din Volvo kørende

Det er vores mål at gennemføre reparationer af kundebiler, så hurtigt og uproblematisk som overhovedet muligt.

Vores gennemsnitlige reparationstid er ca. 2,8 timer, men selvom vi er blandt markedets hurtigste, kan de færreste undvære bilen, så derfor tilbydes alle vore kunder en lånebil i reparationstiden.

Vi har fortrinsvis almindelige familiebiler samt varebiler til erhvervskunder.


Ingen ventetid som Volvo kunde

Vi har Ingen ventetid på værkstedet! Vi har Drive In Service, hvilket betyder, at du kan komme uden at have bestilt tid.

Skal du videre, kan du låne en bil ellers kan vi tilbyde en kop kaffe imens du venter.

Vi er et af Jyllands førende Volvo autoværksteder

Mange af vores teknikere er efteruddannet systemteknikere ved Bosch Danmark, en meget krævende og anerkendt uddannelse i branchen. Der er rigtig mange reservedele i en Volvo, der er udviklet og fabrikeret af Bosch, hvilket gør vores viden omkring en Volvo meget stor.

Vi har adgang til alt know-how fra Bosch, der er verdens største underleverandør til bilindustrien, og som derfor råder over et meget stort program af originale reservedele og branchens bedste og mest avancerede testudstyr. Hos os har vi en original Volvo tester og er dermed online med fabrikken. Vi har adgang til det nyeste software og kan opdatere din Volvo. Sagt med andre ord – din Volvo er i trygge hænder hos os! 

Har du spørgsmål vedrørende din Volvo så kontakt os, vi hjælper gerne telefonisk. Vi udfører alt på vores autoværksted i Viby, eksempelvis serviceeftersyn, bilsyn, rudeskift, dækskifte, aircondition, en kontrollampe der lyser eller hvis bilen ikke kører optimalt, så kontakt os - husk det er os uden ventetid! 

Uanset hvad din Volvo skal have lavet kan det være en fordel at kontakte os, vi har mange specialer i huset og håndterer opgaven professionelt og sætter en ære i at udføre arbejdet.

Vi er også forhandlere af både Eberspächer og Webasto bilvarmere og på vores elværksted er elektromekanikerne specialister i montering og reparation af netop disse typer varmere og kan derfor skræddersy den optimale løsning til din Volvo.

Din Volvo fortjener den bedste service

Vi tager professionelt hånd om din Volvo og tilbyder vi dig bla.

 • Software-opdatering

 • Fejldiagnose center

 • Serviceeftersyn

 • Rudeskift

 • Dækskift

 • Aircondition

 • Skadecenter

Book tid til din Volvo nu

Udfyld formular, og du modtager bekræftelse fra os.

Volvo serviceaftale
Timepris på service 697, -

Foregangsmænd i branchen

Vi er ofte foregangsmænd i branchen og har senest igangsat og servicevogn som kører ud og hjælper andre værksteder med at trække fastiddende dyser og gløderør op. Et problem der har været kendt længe og som ofte har betydet og dyr erstatning med nyt topstykke. Det er bl.a. kompetencer som det der gør os større på Volvo.

 

 

Har du spørgsmål så ring tlf. 70807361