Autoværksted i Viby - specialist i Seat

 

Kundefordele


 • op til 40% billigere ende mærkeværkstederne
 • Fuld fabriskgaranti
 • Hente / bringeservice i Viby
 • Lånebil tilbydes
 • Ingen ventetid

Prisgaranti på erstatning af Seat

Som kunde hos Ketner Århus er du sikker på, at vi udfører reparationer og serviceeftersyn iht. fabrikkens forskrifter og prisen aldrig overskrider den lokale Seat forhandler.

Skulle du mod forventning have et bedre tilbud fra din lokale Seat forhandler, så matcher vi det og giver yderligere 10% rabat.

Tilbuddet skal kunne dokumenteres og skal indeholde originale reservedelsnumre samt forhandlerens skiltede timepris.Fuld fabriksgaranti på din Seat

Hos Ketner Århus beholder du fabriksgarantien på din Seat. Vi laver service på din bil efter bilproducentens forskrifter, og vi er online med Seat-fabrikken.

Det betyder, at du får det stempel, der skal til i din servicebog/elektronisk for at bevare en eventuel fabriksgaranti og sikrer at kvaliteten af dit serviceeftersyn er i top.

Vi servicerer og reparerer bilen efter bilfabrikantens forskrifter og anvender reservedele af præcis samme kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken. Vi opfylder EU-reglementet på alle punkter og har adgang til alle biltekniske data. Derfor kan du være sikker på, at din bil bliver serviceret nøjagtig som fabrikanterne påkræver det, og at fabriksgarantien kan opretholdes.

Hente og bringe service af din Seat i Viby og omegn

Vi henter og bringer din Seat for dig.
I en travl hverdag kan det for mange være en udfordring, at få bilen bragt til sit værksted, når der er behov for det. Derfor tilbyder vi at hente og bringe din bil, så hverdagen bliver forstyrret mindst muligt for dig.

Sådan gør du:
• Ring eller mail til os med besked om, hvad vi skal lave på din bil
• Oplys os om, hvor og hvornår vi kan afhente bilen, og hvornår den skal være bragt retur igen.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi holder dig og din Seat kørende

Det er vores mål at gennemføre reparationer af kundebiler, så hurtigt og uproblematisk som overhovedet muligt.

Vores gennemsnitlige reparationstid er ca. 2,8 timer, men selvom vi er blandt markedets hurtigste, kan de færreste undvære bilen. Så derfor tilbydes alle vores kunder en lånebil i reparationstiden.

Vi har fortrinsvis almindelige familiebiler samt varebiler til erhvervskunder.

*Vi tager 160 kr inkl. 100 km for lån af lånebil.

Ingen ventetid som Seat kunde

Vi har Ingen ventetid på værkstedet! Vi har Drive In Service, hvilket betyder, at du kan komme uden at have bestilt tid.

Skal du videre, kan du låne en bil, ellers kan vi tilbyde en kop kaffe, imens du venter.

Velkommen til Ketner Århus - ét af de førende værksteder med speciale i Seat.

På vores værksted råder vi over det bedste udstyr, som er designet til en Seat. Med vores tester kan vi være online med fabrikken og har derfor adgang til det nyeste software og kan opdatere bilens systemer. Vi er altid godt forberedte, når du besøger vores autoværksted, og du vil bl.a. opleve at reservedelene ligger klar.

Din Seat er en meget avanceret bil med meget teknologi, og en meget stor del af elektronikken er udviklet af Bosch, hvor vores teknikere bliver uddannet. Systemteknikeruddannelsen ved Bosch er krævende og er meget anerkendt i autobranchen. Bosch er verdens største underleverandør til bilindustrien, og derfor råder vi over et meget stort program at originale reservedele. Vi kan købe direkte fra fabrikken, hvilket mange andre ikke har mulighed for, og det kommer vores kunder til gavn!

Vi er også forhandlere af både Eberspächer og Webasto bilvarmere. På vores elværksted er elektromekanikerne specialister i montering og reparation af netop disse type varmere og kan derfor skræddersy den optimale løsning til din Seat.

Har du et spørgsmål til din Seat så giv os et kald. Vi rådgiver meget gerne, så du får den bedste oplevelse med din Seat. Vi udfører alle reparationer på din Seat som eksempelvis serviceeftersyn, rudeskift, dækskifte, aircondition, skade arbejde eller en motor, som ikke kører rigtigt.

Din Seat fortjener den bedste service

Vi tager professionelt hånd om din Seat, og tilbyder dig bl.a.

 • Software-opdatering

 • Fejldiagnose center

 • Serviceeftersyn

 • Rudeskift

 • Dækskift

 • Skadecenter

 • Bliv tilmeldt gratis vejhjælp i 2 år ved næste serviceeftersyn – hør os hvordan

Book tid til din Seat nu

Udfyld formular, og du modtager bekræftelse fra os.

 

Foregangsmænd i branchen

Vi er ofte foregangsmænd i branchen og har senest igangsat en servicevogn, som kører ud og hjælper andre værksteder med at trække fastsiddende dyser og gløderør op.

Et problem, der har været kendt længe, og som ofte har betydet en dyr erstatning med nyt topstykke.

Det er bl.a. kompetencer som det, der gør os større på Seat.

Se folder med specialer

 

Har du spørgsmål så ring tlf. 70807361