Mitsubishi autoværksted i Viby

Kundefordele


 • op til 40% billigere ende mærkeværkstederne
 • Fuld fabriskgaranti
 • Hente / bringeservice i Viby
 • Lånebil tilbydes
 • Ingen ventetid

Prisgaranti på erstatning af Mitsubishi

Som kunde hos Ketner Århus er du sikker på, hos vi udfører reparationer og serviceeftersyn iht. fabrikker, forskrifter og prisen aldrig overskrider den lokale Mitsubishi håndværker.

Skull du mod forventede har et bedre tilbud fra din lokale Mitsubishi forhandler, så matcher vi det og giver andre 10% rabat.

Tilbuddet skal kunne dokumenter og skal indeholde originale forbeholdes antal samt forhandlerens skiltede timepris.Fuld fabriksgaranti på din Mitsubishi

Hos Ketner Århus beholder du fabriksgarantien på din Mitsubishi. Vi laver service på din bil efter bilproducentens forskrifter og vi er online med Mitsubishi-fabrikken.

Det betyder, at du får det stempel, der skal til i din servicebog/elektronisk for at bevare en eventuel fabriksgaranti og sikrer at kvaliteten af dit serviceeftersyn er i top.

Vi servicerer og reparerer bilen efter bilfabrikantens forskrifter og anvender reservedele af præcis samme kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken. Vi opfylder EU-reglementet på alle punkter og har adgang til alle biltekniske data. Derfor kan du være sikker på, at din bil bliver serviceret nøjagtig som fabrikanterne påkræver det og at fabriksgarantien kan opretholdes.

Hente og bringe service af din Mitsubishi i Viby og omegn

Vi henter og bringer din Mitsubishi for dig.
I en travl hverdag kan det for mange være en udfordring, at få bilen bragt til sit værksted, når der er behov for det. Derfor tilbyder vi at hente og bringe din bil, så hverdagen bliver forstyrret mindst muligt for dig.

Sådan gør du:
• Ring eller mail til os med besked om, hvad vi skal lave på din bil
• Oplys os om, hvor og hvornår vi kan afhente bilen og hvornår den skal være bragt retur igen.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi holder dig og din Mitsubishi kørende

Det er vores mål at gennemføre reparationer af kundebiler, så hurtigt og uproblematisk som overhovedet muligt.

Vores gennemsnitlige reparationstid er ca. 2,8 timer, men selvom vi er blandt markedets hurtigste, kan de færreste undvære bilen, så derfor tilbydes alle vore kunder en lånebil i reparationstiden.

Vi har fortrinsvis almindelige familiebiler samt varebiler til erhvervskunder.

*Vi tager 160 kr inkl. 100 km for lån af lånebil.

Ingen ventetid som Mitsubishi kunde

Vi har Ingen ventetid på værkstedet! Vi har Drive In Service, hvilket betyder, at du kan komme uden at have bestilt tid.

Skal du videre, kan du låne en bil ellers kan vi tilbyde en kop kaffe imens du venter.

Velkommen til et af Danmarks førende Mitsubishi specialværksteder.

Mange af vores teknikere er efteruddannet systemteknikere ved Bosch Danmark, en meget krævende og anerkendt uddannelse i branchen. Der er mange reservedele i en Mitsubishi, der er udviklet og fabrikeret af Bosch, hvilket også gør vores viden omkring netop en Mitsubishi meget stor. Vi har de rigtige testere til Mitsubishi, som i samarbejde med vores teknikere kan fejlfinde, stille en diagnose og reparere et givent problem på din Mitsubishi. 

Vi har adgang til alt know-how fra Bosch, der er verdens største underleverandør til bilindustrien, og som derfor råder over et meget stort program af originale reservedele og branchens bedste og mest avancerede testudstyr. Sagt med andre ord – din Mitsubishi er i trygge hænder hos os! 

Vi udfører alt på din Mitsubishi som eksempelvis serviceeftersyn, bilsyn, rudeskift, dækskift, aircondition, en kontrollampe der lyser eller hvis bilen ikke kører optimalt, så kontakt os - husk det er os uden ventetid! 

Uanset hvad din Mitsubishi skal have lavet kan det være en fordel at kontakte os, vi har mange specialer i huset og håndterer opgaven professionelt og sætter en ære i at udføre arbejdet. Sidst men ikke mindst er vores reparationspriser meget konkurrencedygtige. 

Vi er også forhandlere af både Eberspächer og Webasto bilvarmere og på vores elværksted er elektromekanikerne specialister i montering og reparation af netop disse typer varmere og kan derfor skræddersy den optimale løsning til din Mitsubishi. 

Specialer:

Mitsubishi fortjener den bedste service

Vi tager professionelt hånd om din Mitsubishi og tilbyder vi dig bla.

 • Software-opdatering

 • Testcenter, fejlfinding og diagnose

 • Serviceeftersyn

 • Rudeskift

 • Dækskift

 • Aircondition

 • Skadecenter

Book tid til din Mitsubishi nu

Udfyld formular, og du modtager bekræftelse fra os.

Timepris på service 697, -

Foregangsmænd i branchen

Vi er ofte foregangsmænd i branchen og har senest igangsat og servicevogn som kører ud og hjælper andre værksteder med at trække fastiddende dyser og gløderør op.

Et problem der har været kendt længe og som ofte har betydet og dyr erstatning med nyt topstykke. Det er bl.a. kompetencer der gør os stærkere på Mitsubishi. Ydermere er vi det eneste værksted, der kan teste benzindyser på en Mitsubishi af nyere årgang.

Trustpilot
Har du spørgsmål så ring tlf. 70807361