Citroën værksted i Viby

Kundefordele


 • op til 40% billigere ende mærkeværkstederne
 • Fuld fabriskgaranti
 • Hente / bringeservice i Viby
 • Lånebil tilbydes
 • Ingen ventetid

Prisgaranti på erstatning af Citroën

Som kunde hos Ketner Århus er du sikker på, hos vi udfører reparationer og serviceeftersyn iht. fabrikker, forskrifter og pris aldrig overskrider den lokale Citroën håndværker.

Skull du mod forventede har et bedre tilbud fra din lokale Citroën forhandler, så matcher vi det og giver andre 10% rabat.

Tilbuddet skal kunne dokumenter og skal indeholde originale forbeholdes antal samt forhandlerens skiltede timepris.Fuld fabriksgaranti på din Citroën

Hos Ketner Århus beholder du fabriksgarantien på din Citroën. Vi laver service på din bil efter bilproducentens forskrifter og vi er online med Citroën-fabrikken.

Det betyder, at du får det stempel, der skal til i din servicebog/elektronisk for at bevare en eventuel fabriksgaranti og sikrer at kvaliteten af dit serviceeftersyn er i top.

Vi servicerer og reparerer bilen efter bilfabrikantens forskrifter og anvender reservedele af præcis samme kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken. Vi opfylder EU-reglementet på alle punkter og har adgang til alle biltekniske data. Derfor kan du være sikker på, at din bil bliver serviceret nøjagtig som fabrikanterne påkræver det og at fabriksgarantien kan opretholdes.

Hente og bringe service af din Citroën i Viby og omegn

Vi henter og bringer din Citroën for dig.
I en travl hverdag kan det for mange være en udfordring, at få bilen bragt til sit værksted, når der er behov for det. Derfor tilbyder vi at hente og bringe din bil, så hverdagen bliver forstyrret mindst muligt for dig.

Sådan gør du:
• Ring eller mail til os med besked om, hvad vi skal lave på din bil
• Oplys os om, hvor og hvornår vi kan afhente bilen og hvornår den skal være bragt retur igen.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi holder dig og din Citroën kørende

Det er vores mål at gennemføre reparationer af kundebiler, så hurtigt og uproblematisk som overhovedet muligt.

Vores gennemsnitlige reparationstid er ca. 2,8 timer, men selvom vi er blandt markedets hurtigste, kan de færreste undvære bilen, så derfor tilbydes alle vore kunder en lånebil i reparationstiden.

Vi har fortrinsvis almindelige familiebiler samt varebiler til erhvervskunder.

*Vi tager 160 kr inkl. 100 km for lån af lånebil.

Ingen ventetid som Citroën kunde

Vi har Ingen ventetid på værkstedet! Vi har Drive In Service, hvilket betyder, at du kan komme uden at have bestilt tid.

Skal du videre, kan du låne en bil ellers kan vi tilbyde en kop kaffe imens du venter.

Ketner Århus elsker franske biler og ved alt om en Citroën.

Vi har de rigtige testere til rådighed og har flere mekanikere, som har haft deres opvækst ved Citroën. Vi har også flere teknikere som er uddannet ved Citroën og sammen med de mange teknikere vi har, der er efteruddannet som systemteknikere gennem Bosch har vi et stærkt team. Det er helt sikkert at din Citroën er i trygge hænder hos os!

Vi har adgang til alt know-how fra Bosch, som er verdens største underleverandør til bilindustrien. Vi råder derfor over et meget stort program af originale reservedele og branchens bedste og mest avancerede testudstyr. Der findes ikke en opgave på en Citroën, som vi ikke kan løse!

Vi udfører alt på din Citroën som eksempelvis serviceeftersyn, olieskift, dækskift, rudeskift, bilsyn, aircondition, en kontrollampe der lyser eller problemer med elektronikken/motoren. Kontakt os - husk det er os uden ventetid!

Det kan som nævnt være en fordel ved bogstavet os uanset hvad din Citroën skal have lavet, vi har mange specialister i huset og håndterer opgav profession og sætter og ære i at udføre arbejdet.

Vi er også forhandlere fra både Eberspächer og Webasto bilvarmere og på vores elværksted er elektromekanikerne specialister i montering og reparation af disse typer varmere og kan derfor skræddersy den optimale løsning til din Citroën.

Hendes kan du læse mere om nogle af vores specialister:

Din Citroën fortjener den bedste service

Vi tager professionelt hånd om din Citroën og tilbyder vi dig bla.

 • Software-opdatering

 • Fejldiagnose center

 • serviceeftersyn

 • Rudeskift

 • Dækskift

 • Aircondition

 • Skadecenter

Book tid til din Citroën nu

Udfyld formular, og du modtager bekræftelse fra os.

Timepris på service 697, -

 

Har du spørgsmål så ring tlf. 70807361